شناسنامه زمان: چهارشنبه ها - سال 93 مکان: تهران - حوزه علمیه دارالحکمه امیرالمومنین(ع) تعداد: 2 جلسه موضوع سخنرانی: آداب هیئت داری
معرفی بحث: در جامعه اسلامی، نهادی مذهبی به نام هیأت وجود دارد که بسیاری از ما عضوی از این تشکیلات مهم و تأثیرگذار هستیم. نحوه حضور در این تشکیل، با دیگر عضویتها در سایر مراکز متفاوت بوده و رفت و آمد در هیأت، شرایط خاص خودش را دارد. برای درک اهمیت و تأثیرگذاری روحی و اخلاقی هیأت نیاز است که با تعریف و پیشینه آن بهتر آشنا شویم. مبنای شکلگیری هیأت چه بوده است؟ چه آدابی را برای برگزاری یک هیأت مطلوب باید رعایت کرد؟ و ...... این دست موارد، نمونههایی هستند که در این دو جلسه مورد بررسی و پاسخ استاد پناهیان قرار گرفته ولی متأسفانه به دلیل ضیق وقت استاد، این جلسات ادامه نیافته و بحث در مقدمات باقی ماند. اگر چه همین دو جلسه نیز فتح باب بسیار خوبی در این موضوع است.
-آشنایی با تعریف هیأت - هیأت، جلساتی برای فکر و ذکر دینی - توجه به آثار و نتایج جانبی هیأت - ذکر اهل بیت(ع) و اباعبدالله(ع)، عنصر اصلی در تعریف هیأت - جایگاه مجالس ذکر در توصیههای دین - تشکیل مجالس ذکر در محضر رسول خدا(ص) - تشکیل مجلس ذکر شهیدان در مدینه - برنامه هفتگی و دائمی حضرت زهرا(س) در کنار مزار حمزه(ع) - ضرورت کسب معارف دینی به صورت هفتگی - برگزاری اولین جلسه روضه امام حسین(ع) توسط حضرت زینب(س)
جلسه دوم: افزایش محبت، یکی از آثار هیأت دریافت فایل جلسه دوم | حجم: 21.8 مگابایت
- ضرورت تجمع مؤمنین برای گفتگوی دینی - توصیه اهل بیت(ع) به مراوده مؤمنین با یکدیگر - آثار تجمع مؤمنین کنار یکدیگر - افزایش محبتها و تقویت پیوندهای شیعیان در هیأت - محبت داخل هیأت، محبتی منحصر به فرد - هیأت، محفل انس مؤمنین با یکدیگر - روضه از یکدیگر دور شدن خانواده امام حسین(ع)